Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, September 29, 2014

Marla85 woog op het moment van schrijven 108.00 kg (bmi: 35.27).

Ik heb een weekje vrijijijijijijijijijijijijijijijij!!!!!!!!!!!

Dat had ik *echt* nodig! Vooral na dit weekend. Mijn god het leek wel een roller coaster! Ik ging van boosheid naar verdriet naar schaamte naar schuldgevoel naar buiten gesloten voelen enz enz.
Maar vriendje lief die kent mij heel goed want hij heeft even klein beetje afstand gehouden en mij de tijd en rust en ruimte gegeven. Hij zei dat hij begreep waarom ik me zo voelde en dat alles dat ik heb gedaan en gezegd vanuit een gekwetst ego kwam. Niet dat hij alles zomaar accepteert, begrijp me goed, want ik ben echt nogal uit het lint gegaan. Duidelijk is nu ook dat ik echt moet werken aan mijn boosheid loslaten. Oh ja, mijn weg duw tactiek kwam ook heel erg fel de hoek om kijken.. maar gelukkig bleef vriendjelief heel nuchter en prikte daar zo doorheen. Later hebben we erover gepraat en ik heb uitgelegd waar het plotseling vandaan kwam, excuses aangeboden enzo. Beide kanten heeft gesproken en geluisterd. Daarna zei hij: is het iets waar we aan moeten werken, ja. Betekent het dat ik gelijk bij je weg ga: nee. Ahhh zo lief mijn vriendje. :) Ik moet ook zeggen dat ik zelf ook erg ben geschrokken van mezelf. Blijkbaar heb ik mijn boosheid heel diep diep diep weg gestopt, want ik ben echt nooit boos. Ik kan normaal ook nooit boosheid voelen. Ik ga er zeker aan werken!

Zo.. dat gezegd hebbende. Ik ga nu genieten van een wel verdiende vakantie na al die nachtdiensten! Pff ben echt doodop! Op mijn werk hebben andere collega's zich uitgesproken tijdens een vergadering over de oneerlijke verdeling van de diensten. Er is 1 collega die alleen dagdiensten eist te werken, waardoor andere collega's veel meer avond en nachtdiensten moeten werken. Deze collega is ook nog eens verbaal heel erg sterk. Kortom als je er iets van zegt krijg je een grote mond. En als ik haar andere diensten inrooster dan dagdiensten krijg ik standaard een mail met verwijten en passief agressieve woorden. Nou die dominantie moeten we iig niks meer van hebben. Dus we gaan stappen ondernemen om duidelijke afspraken te maken omtrent het rooster. Voor mij betekent het: met een geruster hart het rooster maken zonder me zorgen te maken hoe mensen erop reageren. En daarnaast minder nachtdiensten en meer dagdiensten. Kan ik de stagiaires die ik begeleid ook eens zien. :P
Ik ben die collega trouwens ook erg zat met haar gedoe. Nu die beerput van de woede toch is open gegaan voel ik ook woede naar deze collega toe. Ze is manipulatief, erg intelligent (dat is best gevaarlijk vind ik), een intrigante en alles dat ik ooit heb vertelt aan haar komt ze je later mee om de oren slaan. Ok ik schets nu een heel negatief beeld over deze collega, maar dat is alleen omdat het me tot *hier* (ver boven mijn hoofd) zit. Jezelf een goed rooster afdwingen ten koste van al je andere collega's ben ik nu gewoon zat! Oh en dat geroddel ook trouwens. Ik wil niet eens weten wat ze allemaal over mij vertelt, maar toen ik het rooster nog niet maakte en ik dus niet op haar zwarte lijst stond roddelde ze altijd veel over andere collega's....
Zo nu laat ik deze werk perikelen los, want ik heb immers vakantie. Ik ga ervan genieten. Ik ga uitrusten en ik ga het heel leuk hebben deze week.

ps. ik weeg mij morgen, na een volle nachtrust. Ik ga nu wel slapen, maar enkel 4 uurtjes zodat ik mijn ritme weer om kan draaien.

September 29, 2014 om 12:08
Sterkte meid, en goed dat je boosheid er mag zijn. Boosheid is een taboe in onze samenleving. Als kind krijg je straf als je boos bent ook al was het nog zo terecht. Bij vriendlief kwam het er uit. Mooi. Natuurlijk is het iets om aan te werken maar niet iets om te onderdrukken.
Wat ik bij mezelf vaak merk is dat ik uitgestelde boosheid heb. Mijn collega doet k*t en mijn lief krijgt de volle laag. De Buurvrouw doet strontvervelend en mijn zoon krijgt op zijn kop.
Boosheid daar uiten waar hij hoort is voor mij een proces. Voor veel mensen trouwens…
Geniet van je vakantie en tot snel x
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan